Skip to content
Description:

Ranisav Shoes

Home / Shopping / Ranisav Shoes

Luni-Vineri: 10.00 – 20.00
Sâmbătă: 10.00 – 19:00

Ranisav Shoes este un magazin cu articole de încălțăminte și accesorii din piele naturală.
Afacerea noastră s-a născut din pasiunea pentru încălțămintea de calitate. Primul nostru magazin a fost înființat în anul 1999 în Piața Mehala din Timișoara. Din dorința de a comercializa articolele noastre unui public mai diversificat și totodată de a ne extinde pe piață am deschis în anul 2004 o a doua locație în Complexul Comercial Galeria 1.

Încă de la început ne-am dorit să le oferim clienților noștri un grad de calitate și confort ridicat atunci cand vine vorba de pantofii pe care aceștia aleg să îi cumpere din magazinele noastre. De aceea am ales să comercializăm doar încălțăminte din piele naturală produsă în Europa.
Comercializăm pantofi pentru toate ocaziile, de la ghete impermeabile potrivite drumețiilor pe munte la pantofi eleganți sau casual.

De Ce Piele Naturală? Deși popularitatea încălțămintei din materiale sintetice, cum ar fi pielea ecologică a crescut mult în ultimii ani, noi am decis să oferim în continuare clienților noștri produse fabricate din piele naturală de calitate superioară.

Sustenabilitate. Am ales să comercializăm doar produse din piele naturală datorită sustenabilității acestora, chiar dacă pielea artificială imită textura și tușeul pielii naturale din ce în ce mai bine. Pantofii din piele naturală au fost și rămân o investiție bună deoarece sunt durabili, își respectă forma un timp îndelungat și se repară mult mai ușor comparativ cu cei din materiale sintetice ducând la un consum de resurse mai mic.

Din Punct De Vedere Ecologic. Un alt motiv pentru care am ales pielea naturală în locul pielii sintetice este pentru că procesul de fabricație a pielii sintetice folosește resurse poluante pentru mediul înconjurător precum poliuretanul, clorura de polivinil (PVC) sau acidul acrilic. PVC-ul este la momentul actual cel mai popular în fabricarea pielii ecologice, acesta este dependent de combustibili fosili necesitând petrol și cantități mari de energie pentru a fi fabricat, eliminând în procesul de fabricare dioxine toxice pentru oameni cât și pentru animale în mediul înconjurător.

Așadar pantofii din piele naturală nu sunt doar calitativi și confortabili, aceștia încurajează sănătatea picioarelor și au prin procesul lor de fabricație un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Hartă Parter