Skip to content

De ce Galeria

Centrul Comercial Galeria 1 

SMART SHOPPING, SMART PEOPLE!

Centrul Comercial GALERIA 1 este printre primele centre comerciale cu adevărat moderne apărute în Timișoara. Inaugurat în 2005, a ajuns să fie cunoscut și apreciat de foarte multă lume, într-un timp foarte scurt.

De-a lungul anilor, shoppingul a devenit tot mai sofisticat, de multe ori chiar…  complicat. Au apărut mall-uri mari, cu multe atracții…dar și cu mult zgomot, cu multe magazine…dar și culoare lungi și întortocheate până ajungi la ele, cu multe produse și servicii…dar de multe ori la prețuri peste valoarea lor reală.

Calitate, Diversitate, Prețuri corecte

Te așteptăm cu o listă cu produse și servicii lungă și diversă, cu siguranță vei găsi ceva și pentru nevoile tale și ale familiei tale.

Acces ușor și rapid

Acces ușor și rapid direct la magazinele de interes, printr-o organizare interioară simplă, fără culoare lungi și întortocheate.

Ambianță plăcută

Ambianță plăcută, care te face să te simțI bine, nu să te obosească sau să te deranjeze.

Amabilitate și suport permanent

Amabilitate și suport permanent, atât la fiecare magazin, cât și la centrul de informații.

Parcare gratuită

Parcare mare gratuită (într-o zonă a orașului unde altfel totul se plătește și multe mijloace de transport în comun diponibile în zonă:
Autobuz:40, e1, e2
Troleibuz: 14

Îți propunem de fapt, un SMART SHOPING MODERN, care să te ajute să achiziționezi produse sau servicii de calitate, dar la prețuri corecte, într-un mod simplu și ușor, într-o ambianță plăcută.

Dacă nu știi unde să cauți ce îți dorești, apelează cu încredere la centrul nostru de informații, iar colegii noștri sunt bucuroși să te ajute și să te îndrume.