Skip to content
Description:

Imocity Express

Home / Servicii / Imocity Express

Luni-Vineri: 10.00 – 20.00
Sâmbătă: 10.00 – 19:00

Cu peste 10 ani de experiență autorizată în comerțul cu autovehicule rulate, suntem aici să îți oferim o experiență de achiziție de excepție. Magazinul nostru dispune de o gamă diversificată de autoturisme de calitate importate din Germania, achiziționate direct de la reprezentanțele Volkswagen, BMW, Mercedes.

Poți opta pentru plata pe loc, transfer bancar sau beneficii dintr-un sistem avantajos de rate fixe. Obținerea ofertei de finanțare și semnarea contractului se realizează în cel mult 2 ore, pentru a te bucura rapid de noua ta mașină.

Asigurăm numere roșii și factură fiscală pe loc, astfel încât să ai toate documentele necesare în timp util. Înainte de achiziționarea oricărui autoturism aflat pe stoc, beneficiezi de un test drive, astfel încât să te asiguri că alegerea ta este potrivită.

Pentru a-ți oferi încredere și liniște, toate autoturismele achiziționate beneficiază de o garanție de 12 luni de la data achiziției, fără limită de kilometri și fără costuri suplimentare din partea ta. Îți oferim și livrare gratuită! Alege mașina dorită, iar noi ne ocupăm de transportul său la domiciliul tău. Serviciul de livrare gratuită acoperă o rază de 200 km în jurul județului Timiș.

Totodată, oferim asistență pentru procesul de înmatriculare, astfel încât să te bucuri rapid și fără bătăi de cap de noua ta mașină.

Te așteptam la sediul parcului auto situat în Timișoara, în incinta Centrului Comercial Galeria 1.

Hartă Parter